Yes, je bent erbij!

Wat leuk dat je erbij bent bij de allereerste event van Just Be You!

Ik ben zelf zo enthousiast en ik hoop dat jij er net zo blij van wordt!

27 september is het zo ver in het AFAS theater, Philippsstraat 9  in Leusden.

Je bent geregistreerd op naam en bestel je op het laatste moment je kaartje dan zal er geen badge voor je klaar liggen maar je bent wel bekend.

Een avond vol inspiratie, positiviteit en motivatie!

Op deze avond zal ik mijn verhaal vertellen en jou meenemen met motiverende oefeningen. Daarnaast ga ik mijn nieuwe boek presenteren welke meer inzicht en positiviteit in het dagelijks leven zal geven (nee dit is niet de planner, wat het wél is ga ik nog niet verklappen).

Ook is er de mogelijkheid tot het maken van foto’s en zal er door de directeur van het theater gesproken worden. Uiteraard laat ik je niet zomaar naar huis gaan, met een goodiebags met het nieuwe boek.

Wil je graag elke dag inspiratie? Check dan gerust mijn Facebook Pagina. 

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Warme groet,  


Voor een gezonde dosis optimisme
en geloof in jezelf!

Share This
0